Over ons

Over ons

Waardevisie

Dit jonge kantoor is eind 2018 gestart door André Niewzwaag. In oktober 2020 is Olaf Kroondijk toegetreden. Gezamenlijk hebben zij jarenlang ervaring in de bancaire dienstverlening en in de ‘Corporate Finance’. Waardevisie heeft hiermee twee Register Valuators ‘inhouse’ die hun kennis en expertise om kunnen zetten in praktische handvatten voor ondernemers. Waardevisie begeleidt u als ondernemer bij aan- en verkoop van ondernemingen, toe- en uittredingen in de onderneming, het uitvoeren van bedrijfswaarderingen en het aantrekken van bedrijfsfinancieringen.

Naast een zorgvuldige bedrijfsoverdracht is er ook behoefte bij ondernemers om de gevolgen hiervan in privé inzichtelijk te maken en deskundig advies hierover. Dat geldt zowel voor u als kopende partij en als verkopende partij.

Om in deze behoefte te kunnen voorzien is Gert Kremer daarom toegetreden tot Waardevisie. Hij is Financieel Planner en heeft ruime ervaring als Private Banker in de financiële dienstverlening. Daarbij heeft hij zich met name gericht op integraal advies voor de ondernemer in privé, bedrijfsopvolgingsvraagstukken in het familiebedrijf en het vermogensvraagstuk voor de oud-ondernemer.

Waardevisie heeft hiermee de kennis en ervaring in huis om als regisseur in complexe trajecten op te treden en u volledig te ontzorgen. Hierbij maakt zij gebruik van een netwerk van specialisten die in specifieke gevallen worden ingeschakeld.

Het team achter Waardevisie

André typeert zichzelf als een doorzetter gericht op relaties. Hij bouwt graag aan goede contacten in de persoonlijke en zakelijke sfeer. Centraal staat het samen met de opdrachtgever optrekken, hem of haar van het best mogelijke advies voorzien en voor hem of haar het beste resultaat te realiseren.

André Niewzwaag

Corporate finance

Olaf Kroondijk is een in Twente geboren en getogen trotse tukker. Afspraak is afspraak, no-nonsens, mensen-mens, analytisch, ‘stevig als het moet’, doelgericht en oog voor de relatie zijn de kenmerken die Olaf Kroondijk typeren.

Olaf Kroondijk

Corporate finance

Gert heeft bijna 28 jaar bij verschillende banken gewerkt in de regio Twente-Achterhoek als Beleggingsspecialist en Private Banker. Daarbij heeft hij zich als Financieel Planner gespecialiseerd in de integrale vraagstukken van de Ondernemer in Privé en de Directeur-Grootaandeelhouder. 

Gert Kremer

Vermogensregie