Corporate finance

André Niewzwaag

Drs. André Niewzwaag RV studeerde Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Business Valuation aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. André heeft ruim 20 jaar bancaire ervaring opgedaan bij ING en Rabobank in het zakelijke domein, zowel als accountmanager Grootzakelijke Relaties als in management functies. Ruim 5 jaar geleden heeft hij de overstap gemaakt naar de wereld van de ‘Corporate Finance’ en is hij Register Valuator (RV) geworden. Na gewerkt te hebben voor een Corporate Finance, Recovery en Strategie kantoor heeft hij begin 2019 besloten Waardevisie te beginnen om vanuit zijn eigen bedrijf als ‘ondernemer’ zijn netwerk te ondersteunen met zijn dienstverlening.

André typeert zichzelf als een doorzetter gericht op relaties. Hij bouwt graag aan goede contacten in de persoonlijke en zakelijke sfeer. Centraal staat het samen met de opdrachtgever optrekken, hem of haar van het best mogelijke advies voorzien en voor hem of haar het beste resultaat te realiseren.

Zijn opvatting is dat een Register Valuator zijn werk alleen optimaal kan doen vanuit een onafhankelijke positie. Uiteraard in opdracht van één of meerdere partijen, maar zonder een ander belang in de bestaande of toekomstige organisatie. Die onafhankelijkheid biedt hij u. Als onafhankelijk adviseur staat hij u terzijde bij waarderingsvraagstukken, bedrijfsovernames, fusies, management buy-ins of buy-outs én financieringsvraagstukken en fungeert hij eveneens als financieel klankbord voor ondernemers/grootaandeelhouders.