Verkoop Expediteur Van der Wal Enschede

Verkoop Expediteur Van der Wal Enschede

Waardevisie begeleidt verkoop van Van der Wal Enschede aan TransHeroes

Van der Wal Enschede is de transportspecialist naar Frankrijk en de andere Zuid-Europese landen en werd sinds eind jaren negentig geleid door Lian Klein Breukink. Toen het idee, om het bedrijf te gaan verkopen, steeds sterker werd, heeft Lian besloten om André Niewzwaag van Waardevisie in de hand te nemen om dit proces voor haar te gaan opstarten en haar hierin te begeleiden.

Dit heeft officieel per mei 2021 geleid tot de verkoop van Van der Wal Enschede aan TransHeroes|Smart Logistics Provider uit Hengelo. Lian geeft hierover het volgende aan: “We hebben meerdere gesprekken gevoerd met mogelijke kandidaten, maar het gevoel bij TransHeroes was gewoon het beste. Ik wilde mijn personeel goed achterlaten bij een bedrijf dat klaar is voor de toekomst en verder wil investeren in de dienstverlening, service en mensen”.

De klant aan het woord:

De begeleiding door Waardevisie heeft Lian als volgt ervaren: “André heeft mij op een zeer professionele manier begeleid. Vanaf het begin tot het einde hebben we een erg goede vertrouwensband kunnen opbouwen, wat in mijn ogen essentieel is voor een succesvol traject. Ik ben zeer tevreden en beveel Waardevisie van harte aan bij andere ondernemers”.   

Voor nadere informatie bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen met André Niewzwaag (06-130.60.344 of andre@waardevisie.nl).