Verkoop Restaurant Woody’s Holten

Verkoop Restaurant Woody’s Holten

Waardevisie begeleidt verkoop van Restaurant Woody’s uit Holten.

Woody’s Holten is een horecagelegenheid op één van de mooiste plekjes in Oost-Nederland namelijk bovenop de Holterberg en werd jarenlang geleid door Regien Vincent. Toen het idee, om het bedrijf te gaan verkopen, steeds sterker werd, heeft Regien besloten om André Niewzwaag van Waardevisie in de hand te nemen om dit proces voor haar te gaan opstarten en haar hierin te begeleiden.

Dit heeft officieel einde 2021 geleid tot de verkoop van Woody’s aan Vincent en Paulien Vree Egberts, zeer ervaren horeca ondernemers die ook de exploitant zijn van ’t Losse Hoes, eveneens te Holten. Regien geeft hierover het volgende aan: “We hebben meerdere gesprekken gevoerd met mogelijke kandidaten, maar de klik die ik voelde met Vincent en Paulien heeft daarin de doorslag gegeven. Datgene dat zij voor ogen hebben met het bedrijf maakte mij enthousiast voor verkoop aan hen. Daarbij speelde een belangrijke rol dat ik mijn personeel goed wilde achterlaten bij een koper en daar heb ik met Vincent en Paulien alle vertrouwen in”.

Na een ingrijpende verbouwing hebben Vincent en Paulien in 2022 de locatie heropend onder de naam: ‘Hollywood’. Op het feestje ter ere van de opening hebben we met alle aanwezigen kunnen constateren hoe mooi het is geworden.

De klant aan het woord:

De begeleiding door Waardevisie bij de verkoop heeft Regien als volgt ervaren: “André heeft met zijn kennis en kunde mij op een plezierige manier meegenomen in het hele traject. Gedurende het traject is er sprake geweest van een goede samenwerking en hebben we voortdurend op één lijn gezeten qua voortgang. Ik ben zeer tevreden over het traject en het eindresultaat en beveel Waardevisie van harte aan bij andere ondernemers die ook overwegen hun bedrijf te verkopen”.

Meer weten ? Voor nadere informatie over dit verkooptraject bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen met André Niewzwaag (06-130.60.344 of andre@waardevisie.nl).