Verkoop Schoonmaakbedrijf De Ster Bedrijfsdiensten

Verkoop Schoonmaakbedrijf De Ster Bedrijfsdiensten

Waardevisie begeleidt verkoop van De Ster Bedrijfsdiensten

De Ster Bedrijfsdiensten is een bekend en gerenommeerd schoonmaakbedrijf in de regio Twente met een mooie klantenportefeuille. In 2021 besluit directeur/eigenaar Sjoert Gruppelaar dat hij een punt achter zijn ondernemerschap wil zetten. Hij werkt dan 32 jaar in het bedrijf dat zijn vader in 1964 startte.

Toen het idee, om zijn bedrijf te gaan verkopen, concreet werd, heeft Sjoert besloten om André Niewzwaag van Waardevisie als overnameadviseur in de hand te nemen om de verkoop te gaan realiseren. Nadat gesprekken zijn gevoerd met meerdere kandidaten is het besluit genomen om met één kandidaat op exclusieve basis het overnametraject verder te vervolgen, namelijk met Schoonmaakbedrijf Breedweer uit Uitgeest. In de contacten met Breedweer blijkt deze partij op meerdere fronten het beste te passen bij wat Sjoert qua overname in gedachten heeft. Er ontstaat een klik tussen de ondernemers Jack Stuifbergen van Breedweer en Sjoert Gruppelaar van De Ster.

Dit heeft geleid tot de ondertekening van een intentieovereenkomst op 31 december 2021. Nadat ook de laatste stappen konden worden gezet in 2022 was op 22 april jl. de officiële overdracht een feit en konden de champagneflessen worden ontkurkt. Plaats van handeling een notariskantoor in Sneek!

De klant aan het woord:

Een mooie uitspraak van Sjoert: “Zonder de inbreng van Waardevisie was ik niet tot deze deal gekomen. André heeft mij laten nadenken over factoren die mij eerder minder van belang leken. Deze kritische houding kan ik zeer waarderen en heeft tot deze mooie deal geleid.”

De Ster blijft voorlopig De Ster vanwege de naamsbekendheid.

Voor nadere informatie over dit verkooptraject bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen met André Niewzwaag (06-130.60.344 of andre@waardevisie.nl).