Verkoop Transportbedrijf NTL Gronau (Duitsland)

Verkoop Transportbedrijf NTL Gronau (Duitsland)

Waardevisie begeleidt verkoop van het Duitse NTL Gronau aan HST Groep

NTL Gronau is de transportspecialist vanuit Duitsland naar Frankrijk en de andere Zuid-Europese landen en is in 2002 opgericht door Meindert en Marianne Nijmeijer. Gezien hun leeftijd en het gebrek aan opvolgingsmogelijkheden in de familiesfeer werd het idee om de onderneming te gaan verkopen steeds concreter. Vanwege de ervaring in Transport en Duits-Nederlandse transacties hebben Meindert en Marianne besloten om André Niewzwaag van Waardevisie in de hand te nemen om dit proces te gaan opstarten en hen hierin te begeleiden.

Dit heeft officieel per november 2022 geleid tot de verkoop van NTL Gronau aan HST Groep uit Enschede. Meindert geeft hierover het volgende aan: “Ik heb een buitengewoon goed gevoel bij de overdracht van onze onderneming aan Gerard ter Brugge van HST. NTL is in goede handen bij HST en haar medewerkers. Wij kunnen nu met een goed gevoel gaan genieten van ons pensioen”.

De klant aan het woord:

De begeleiding door Waardevisie hebben Meindert en Marianne als volgt ervaren: “André is bijzonder fanatiek in het vinden van geschikte kandidaten en heeft ons op een uiterst prettige wijze begeleid in dit traject. Daarbij is hij voor ons op zoek gegaan naar potentiële kopers in zowel Nederland als Duitsland. In dit traject was kennis van de Duitse markt en het beheersen van de Duitse taal essentieel. Dit heeft hij perfect verzorgd.”   

Voor nadere informatie bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen met André Niewzwaag (06-130.60.344 of andre@waardevisie.nl).

# NTL #HST #overname #transport #corporatefinance #overdracht #aandelen