Verkoop Vos Mechanical

Verkoop Vos Mechanical

Van de directie van het moederbedrijf van Vos Mechanical Special Solutions (VMSS) heeft André Niewzwaag van Waardevisie de opdracht gekregen om dit zelfstandige bedrijfsonderdeel te verkopen aangezien de directie het besluit had genomen dat dit bedrijf geen deel meer zou uitmaken van de toekomstige kernactiviteiten van de groep.

Vanuit dit perspectief, op basis van een anoniem profiel, heeft Waardevisie de markt benaderd en zijn gesprekken aangegaan met verschillende partijen. In nauw overleg met de opdrachtgever bleek de meest passende en geschikte koper: Stork Nederland, onderdeel van Fluor, een internationale technische dienstverlener met een breed aanbod aan mechanische en elektrotechnische diensten.

Stork Nederland heeft al het personeel en alle activiteiten van VMSS overgenomen.

De klant aan het woord:
Directeur Vos Industrial Group de heer G.J. Snijders: André Niewzwaag is met veel energie, creativiteit en doorzettingsvermogen voor ons op zoek gegaan naar een geschikte koper voor ons bedrijf. Hieruit is een prima passende partij naar voren gekomen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en zijn rol in dit proces. Voor ons was van cruciaal belang dat een goede werkgever zou worden gevonden voor het Vos personeel dat over zou gaan naar de koper. Ook dit aspect is naar grote tevredenheid ingevuld.